Content: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Background: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles
Welcome to Xbox Chaos: Modding Evolved

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
haloman30

Halo 2 Vista Map Editor Problem

7 posts in this topic

I have been having quite a bit of trouble, and after searching on google, I feel like the only one with this problem. So here is the problem: After attempting to load up example.scenario in H2 Sapien, here is what happens first:

 

QB0cwMt.jpg

 

And then after it loads fully,

 

YsuBP9X.jpg

 

Note at the bottom-right, when I hold my mouse over the Sapien icon, and no matter how many times I click it, nothing ever appears. It loaded once quite a few months ago, after my initial purchase of Halo 2 Vista. And if you couldn't tell already, i'm on Windows 7, not Vista. And yes, I tried loading it in compatibility mode for Vista, Vista SP1, and Vista SP2. And running as administrator. So, any suggestions?

Edited by haloman30

Share this post


Link to post
Share on other sites

Best advice ic right click and click maximize, or go to task bar and righ click maximize the process, that should fix your problem,   i had this problom with modio v4 when it was 1st released.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Best advice ic right click and click maximize, or go to task bar and righ click maximize the process, that should fix your problem,   i had this problom with modio v4 when it was 1st released.

 

Did not work. :( 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've seen this problem before, but I can't remember the exact fix, nor the original thread I saw the solution. But it was something to do with deleting the screen index and application size settings in either the registry or the sapien user settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sry for bumping old posts

Yes u got to delete the registry settings to fix this error

An easy way to do this is use the  H2Codez Launcher from here

It has an option to reset H2EK registry settings for Sapien

Gamecheat13 likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/21/2018 at 2:38 AM, Himanshu01 said:

Sry for bumping old posts

Yes u got to delete the registry settings to fix this error

An easy way to do this is use the  H2Codez Launcher from here

It has an option to reset H2EK registry settings for Sapien

 

Its okay i fixed it xd, I forget what it was in particular that I had to do (since that was around 5 years ago) but hey thanks for the consideration and for the big nostalgia hit lmao

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0