Content: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Background: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles
Welcome to Xbox Chaos: Modding Evolved

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Lord Zedd

Outbreak (ODST)

33 posts in this topic

the modded xex works best with no TU, and region shouldn't be a problem as an RGH/JTAG usually ignores region locks. and yes, if it is readonly a copy will be made the no mods and trying to load after would cause your problem. 

 

also check that it is not archived.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alright so that's not the problem. By the way I patched it for the third time, still that error.
I can't understand what's wrong, can someone upload me his .map file via PM ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry i don't have ODST, check that your unmodified map is working fine and double check the .campaign entry. you may have better luck with a different build of assembly, just make sure you DO NOT use the original master build as injected maps (in my experience) don't patch correctly on that. try opening the modified .map in assembly and see if it loads.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My unmodified map is working fine, it comes straight from the ODST game so no problem.
The modified map, Outbreak, does not open in Assembly, it gives me that error : UDhHLRv.png

Edited by chaooos

Share this post


Link to post
Share on other sites

When i play the map, just after the count for begin, the game xbox shutdown... I Follow all steps for the instalation and this happens..what i do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

On 10/4/2016 at 5:59 PM, Maurohq261 said:

When i play the map, just after the count for begin, the game xbox shutdown... I Follow all steps for the instalation and this happens..what i do?

It might be the version (language/region) of the game you have.

Edited by Wally12

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now